Politica de livrare

TERMENE DE LIVRARE

Romania: 4-8 zile lucratoare din momentul plasarii comenzii.

Uniunea Europeana: 4-8 zile lucratoare din momentul plasarii comenzii.

International: 6 – 10 zile lucratoare din momentul plasarii comenzii.

 

In cazul articolelor made-to-order, termenul de livrare se stabileste in functie de complexitatea produselor si se comunica clientului.

 

In anumite circumstante: sarbatori legale, conditii meteo nefavorabile, probleme tehnice independente de companie etc., termenul de livrare a produselor se poate prelungi. In acest caz, clientul va fi anunat.

 

Datorita programului firmelor de curierat, in weekend nu se fac expedieri. Livrarile se efectueaza de luni pana vineri. Inainte sa primesti coletul, vei fi contactat prin telefon de catre curier pentru a confirma prezenta la adresa de livrare.

 

CONDITII PENTRU LIVRARI PE TERITORIUL ROMANIEI

Produsele comandate pe siteul www.AriaMargo.com se livreaza pe teritoriul Romaniei prin serviciile de curierat ale Cargus S.A. la adresa clientului. Nu lucram cu Posta Romana.

Plata produselor se poate face prin 3 metode:

- PayPal (plata se va procesa in mod automat in Euro)

- Debit/Credit Card

- Plata ramburs la livrare

Oferim transport gratuit pentru comenzile de peste 85 Euro.

 

CONDITII PENTRU LIVRARI INTERNATIONALE

Aria Margo livreaza international, cu ajutorul firmei de curierat DHL Express. Comenzile se pot plati prin PayPal sau online prin card bancar. Nu este disponibila plata ramburs la livare.

 

Atentie: in cazul in care curierul nu gaseste pe nimeni la destinatie si nu reuseste sa predea coletul, comanda se va intoarce la noi. Pentru a incerca o alta expediere destinatarul se obliga sa plateasca pentru ambele expeditii.

 

Nota: Ne rezervam dreptul de a nu livra comenzile realizate de persoane care au efectuat mai mult de 2 retururi in ultimele 12 luni.